Szolgáltatásim között a SharePointtal és a Seo-val kapcsolatos tanácsadás is elérhető! A Microsoft technológiákkal évek óta dolgozva, komplex átláthatóságot kaptam arra, hogy melyik területeken, mely eszközökkel lehet egy szervezet működésest gyorsabbá, átláthatóbbá tenni. Igyekszem a legújabb technológiákat megismerni és mindig a legmodernebb megoldást kínálni a SharePointban és a keresőoptimalizálásban is.

SharePoint tanácsadás

Egy sikeres vállalkozás elengedhetetlen része, hogy megfelelő programokkal dolgozzon, és megfelelő csapatmunkában tudják elvégezni a napi munkát a dolgozók. Egy hosszú jól működő fejlődni kívánt vállalat elengedhetetlen eszköze lehet a SharePoint felhasználása, hiszen kifejezetten csapatmunkára hozták létre.

A szervezet és a munkatársak megismerése után megfelelő tanácsot tudok adni, hogy milyen területen és milyen modulokkal kellene fejleszteni, használni a SharePoint rendszert annak érdekében, hogy ezzel az informatikai rendszerrel a munka a leghatékonyabb legyen hosszútávon.

A munkatársak igényeit figyelembe véve a leggyorsabb és legköltséghatékonyabb rendszer kialakítására teszek javaslatot minden esetben.

SharePoint tanácsadás:

  • Nyilvántartó rendszerek, Dokumentumkezelő rendszerek kivitelezése.
  • Intranet, intrenet portálok kialakítása.
  • A cégre szabott egyedi alkalmazásokra javaslatok elkészítése.

Azt vallom, hogy egy jó rendszert csak egyszer kell megterveztetni és elkészíteni, hiszen hosszútávon csak bizonyos modulok fejlesztésére lesz szükséges, és akár évekig is kitűnően használható programot kapunk.

Keressen SharePoint fejlesztéssel, tanácsadással kapcsolatban bátran!

Keresőoptimalizálás –SEO- tanácsadás

Sikeres vállalkozás elengedhetetlen mérföldköve, hogy a találati listák legelején legyen weboldalunk, hiszen a potenciális vásárlók, megrendelők többnyire az interneten kutakodva bukkannak rá a cégekre.

Sajnos nagyon sok weboldal egyszerűen a SEO szabályait nem figyelembe véve készülnek, így nagyon gyatra helyezést érnek el a találati listákban. Amennyiben a weboldalad kinézetével meg vagy elégedve, de a weboldal hozott helyezésével nem akkor neked SEO tanácsadásra lesz szükséges.

Honlapok optimalizálás előnyei:

  • több látogató,
  • találati listák elején való szereplés,
  • nagyobb bevétel.

Fontos minden keresőoptimalizálás alkalmával a célokat kitűzni és átbeszélni azokat. Minden egyes Seo tanácsadás alkalmával egy részletes ajánlatot adok arra vonatkozóan, hogy mik azok, amik feltétlenül elengedhetetlen változások ahhoz, hogy a weboldal jól szerepeljen.

  • Meg kell vizsgálni a tevékenységi körödnek megfelelő kulcsszavak kerületek-e kialakításra.
  • A honlap szerkezeti és tartalmai eleminek változtatása.
  • Konkurenciák helyezései, weblapjai elemzése.
  • Linképítés, közösségi oldalakon való marketing.

A Seo tanácsadás után, ha engem bíznak meg az optimalizált weboldalak készítésével mindig pár héten belül elkészülök az új honlapokkal igaz ez a weboldalak méretétől is függ. Azonban sajnos sokan egyáltalán nincsenek tisztába a keresőoptimalizálás lényegével és idejével sem. Sosem árulók zsákmacskát mindig elmondom, hogy egy honlap a Seo-tól számítottan hetekbe de inkább hónapokba is telet –versenytől függően- mire megfelelő helyezést ér el, sajnos nem megy egyik napról a másikra.

Ha szeretnéd az internet adta lehetőséget maximálisan kihasználni, akkor ne habozz és kérjél Seo tanácsadást weboldaladdal kapcsolatba azért, hogy az élbe szerepelhessél!

Elérhetőség

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website. Adatvédelem

Gróf Bálint

Dunakeszi

+36 / 20-9277920