SharePoint fejlesztése mellett plusz szolgáltatásként kérhető a SharePoint rendszerek felhasználó szinten történő oktatása. Nem csak az általam készített rendszerek oktatását vállalatom.

Minden egyes SharePoint oktatás a megrendelővel egyeztetetve az Ő igényeire szabva épül fel az oktatás tematikája.

Az oktatások a cégek telephelyein kerülnek megrendezésre így, az alkalmazottak a megszokott környezetben sajátíthatják el a tudást. Ez számomra nagyon fontos hiszen, minden egyes új rendszer bevezetése cégeken belül nehezebben indul, mindenki fél az újtól, így a saját környezetben lévő oktatások felszabadultabban zajlanka, mint egy idegen helyen lévők!

Minden cégnek, akik ilyen rendszert használnak, mindig elmondom, hogy érdemes a SharePoint oktatásra időt és pénzt szánniuk. A rendszer a csapatban való dolgozásra lett első sorban kitalálva –vállalton belül könnyítsék a feladatokat- így egy oktatás alatt gyorsan elsajátítható a szükséges tudás. Egy oktató mindig gyorsan tud a felmerülő kérdésekre választ adni vagy egy apró trükköt mutatni amit, a programot maga elsajátító lehet, csak hónapok után jönne rá vagy akkor sem.

Igyekszem a SharePoint alapú rendszerek bemutatásától a felhasználás megkönnyítésére és megéretésére történő tematika felépítését elkészíteni, hogy egy általános internet és alapszintű szintű Microsoft felhasználó is könnyen boldogulni tudjon a rendszerben.

SharPoint oktatás előnyei:

  • Sharepoint alapelvek és navigációk megértése.
  • Keresés, listák gyors elsajátítása.
  • Biztonságos dokumentum kezelése SharePointban.
  • Office integrációk ismertetése.
  • Érthető magyarázat, bármely kérdésre választ kap a hallgató.
  • Cégek saját telephelyein történő oktatás.
  • Tréningekre lehetőség van munkaidőben, és munkavégzésen túl is.

A SharePoint trainingek meghallgatása után mindenki képes lesz a SharePoint program magabiztos használatára, ami egy vállalati csoportmunkához elengedhetetlen. A rendszer megismerése után garantálom, hogy minden dolgozó megelégedve és biztos tudással fogja használni, mely a mindennapi életet teszi könnyebbé cégeken belül.

SharePoint oktatás ügyében keressen elérhetőségeim valamelyikén!

Elérhetőség

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website. Adatvédelem

Gróf Bálint

Dunakeszi

+36 / 20-9277920