A mai világban egy sikeres nagyvállalat, kisvállalat számára szükséges egy minőségi weboldal, hiszen szinte minden potenciális ügyfél első körben az interneten fog cégek után kutatni. Azonban a teljes siker érdekében elengedhetetlen hogy, egy felhasználóbarát és kereső optimalizált weboldallal rendelkezzen cégünk, nem elég egy elavult weboldal számunkra, hiszen azzal esélyünk sincsen labdába rúgni.

A honlapok készítése során minden esetben segítséget nyújtok Önnek a tartalom felépítésében, a domain név kiválasztásában, weblap tartalmi és formai követelményeiben, egyedi desingek, logok kialakításában.
Lehetőség van pluszszolgáltatást is igénybe venni, mikor maga a weboldal tartalmi részét is cégünk készíti el Önök számára a megrendelőkkel szorosan együttműködve!

A potenciális ügyfelek első körben az interneten keresnek szolgáltatásokat, termékeket. Ügyfeleink első benyomása cégünkről, vállalkozásunkról, szolgáltatásainkról a weblapunk lesz, így fontosnak tartom, hogy minden esetben egy színvonalas, egyszerűen kezelhető, letisztult honlapot készítsek el, mely könnyen érthető, kezelhető legyen bárki számára.

Minden weboldal elkészítése előtt nagy hangsúlyt fektetek, hogy megismerjem a cég által kínált termékeket, szolgáltatásokat és felmérjem, hogy az adott témakörben milyen piaci verseny van, milyen konkurens weblapokat kell háttérbe szorítani ahhoz, hogy eredményesen az élben szerepeljünk. Azt vallom, hogy ezek feltérképezése után fogok csak a megrendelőimmel közösen egy minőségi, tökéletes weblapot elkészíteni.

Weblap készítésével kapcsolatos szolgáltatásaim:

 • tanácsadás, ügyintézés (tárhely, domain)
 • egyedi design készítés
 • keresőoptimalizált weblapkészítés
 • régi weboldalak keresőoptimalizálttá tétele
 • képgaléria készítése
 • átlátható menürendszerek készítése
 • igényes színvilág, igényes megjelenést kapnak a weblapok
 • térkép, látogatottság elemzők beillesztése
 • többnyelvűség igény szerinti nyelveken
 • vendégkönyv
 • eseménynaptár

A tartalmi résznek, a keresőszavak mellett tökéletes webdesingre is kulcsszerepe a weboldalban, mert ha egy látogatónak megtetszik a weblap, az oldalon akár fél órát is elidőzik, és végül megrendeli a szolgáltatást.
Lényeges megjegyezni, hogy nem csak egy mezei weboldalt készítek ügyfeleimnek, hanem fontos hangsúlyt fektetek a keresőoptimalizálásra (Search Engine Optimization, SEO) is.

Keresőoptimalizálásról (Search Engine Optimization, SEO) röviden:

A Seo lényege tömören, hogy egy adott weboldalt a kereső robotok ( Google, Yahoo és társai) megtalálják, és mindezt minél előbbre hozzák a találati listán. Az eddigi felmérések kimutatták, hogy a várható ügyfelek a legtöbb honlapot a keresőoldalakon keresztül találják meg és pár oldal átböngészése után meg is rendelik a szolgáltatásokat, termékeket. Nem fognak órákat kereséssel eltölteni, az elől hozott találati listából választanak. Ritka, hogy valaki tényleges honlapot keres és így rendel szolgáltatást. Vállalkozásunk forgalma miatt ajánlatos minél előbbre lenni a találati listákban, így minden esetben szükséges egy keresőoptimalizált weblap elkészítése.

Cégünk érdekei miatt minden esetben ajánlatos weboldalát a Seo technikának megfelelően keresőoptimalizálttá tenni, egyszeri befektetés és egy tökéletesen elkészített keresőoptimalizált oldalhoz egy ideig hozzá se kell nyúlni, hozza a tőle elvárt helyezést a kiválasztott kulcsszavakra.

A keresőoptimalizálás mellett fontos, hogy mindegyik weboldalt úgy készüljön el, hogy minden esetben alkalmazkodjon ahhoz az eszközhöz, amelyen éppen megtekintik, legyen mobiltelefon, tablet, laptop vagy számítógép. Ezzel a technikával elkészített honlapok bármely készülékről megtekintve esztétikus megjelenésű, könnyen kezelhető, felhasználóbarátnak fognak bizonyul.

Keresőoptimalizálással kapcsolatos szolgáltatásaim:

 • Kulcsszó javaslatok.
 • Javaslatok a weboldal szövegének, tartalmi és formai felépítésében.
 • Honlapok keresőoptimalizálása.
 • Domain név tanácsadás.

Minden eddig elkészített weblapommal a megrendelők teljes mértékben meg vannak, elégedve cégek sikerét tudhatom magam mögött.

Forduljon hozzám bizalommal, ha egy színvonalas keresőoptimalizált (SEO) és felhasználóbarát weboldalt szeretne, vagy már meglévő elavult honlapját szeretné modernizáltatni.

Optimalizálja még ma honlapját és kérjen ingyenes árajánlatot.

Elérhetőség

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website. Adatvédelem

Gróf Bálint

Dunakeszi

+36 / 20-9277920